Καλωσήλθατε στους "7 Ανέμους"!

Ένα μικρό οικογενειακό συγκρότημα κτισμένο αμφιθεατρικά σε μία καταπράσινη πλαγιά, ανάμεσα σε δέντρα και λουλούδια, χρώματα και αρώματα. Ελιές, κυπαρίσσια, πεύκα, μπερδεύονται, αγκαλιάζονται και διώχνουν τη ζέστη τού μεσημεριού, όταν τα γεράνια και οι ροδοδάφνες αγωνίζονται να ξεφύγουν από τη σκιά τους και να βγουν στον ήλιο.Τα κτίρια είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του νησιού και τα χρώματα της Χιακής γης, το καφέ της πέτρας, το κίτρινο της άμμου, το πράσινο των μαστιχόδεντρων.

Η Reception είναι πάντα διαθέσιμη για εξυπηρέτηση, πληροφορίες ή κουβεντούλα. Στην αίθουσα πρωϊνού οι χυμοί είναι φρέσκοι και οι μαρμελάδες σπιτικές. Οι κούνιες στον κήπο τραμπαλίζουν ράθυμους συζητητές και η πισίνα προσφέρει δροσερά διαλείμματα ανάμεσα στο διάβασμα ενός βιβλίου και σ’ένα κοκταίηλ από το μπαρ. Οι παρέες που αυθόρμητα δημιουργούνται καθημερινά γύρω από ένα τραπεζάκι στη σκιά, διώχνουν τη μοναξιά και μας κάνουν όλους φίλους.

Ο απάνεμος όρμος του Καρφά, με τους αμμόλοφους, το ακρωτήρι και τη βίγλα του είναι το φυσικό σκηνικό μέσα στο οποίο θα ξεκουραστείτε, θα χαρείτε και θα ξεχαστείτε, αγναντεύοντας το πέλαγος και την απέναντι γη της Ιωνίας.
program logo

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»